KOMUNITI JURUTEKNIK KOMPUTER MALAYSIA

mengalu-alukan kepada semua FT17 diseluruh Malaysia untuk mendaftar sebagai ahli . Selamat berforum. Pentadbir KJKM.Org berterima kasih kerana anda sentiasa menyokong
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 pertukaran suke sama suke..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nowelles armie



Posts : 8
Join date : 2010-03-29
Age : 30
Location : putrajaya

PostSubject: pertukaran suke sama suke..   Tue Jan 11, 2011 1:22 am

salam sume kepada JT2 yang dihormati semua...saya nak bertukakar ke kem di kuala lumpur..ada sape2 tak yang nak ganti tempat dengan saya kat kem wilayah ni?coz saya dok kat KL dah tak larat nak berulang alik dari KL ke putrajaya.duit simpanan pun dah habis..klu ada sapa2 yang nak bertukar dgn sy tlg call hp sy.0129234213.adila..
Back to top Go down
View user profile
amienzero



Posts : 4
Join date : 2011-01-11

PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   Tue Jan 11, 2011 8:23 pm

kalau nak buleh tukar ngan saya. saya FT17 kat jabatan kesihatan kl. kat blakang bukit aman. kalau biasa pegi SPA kat kawasan klinik tanglin tu tau la kot. saya memang nak mintak tukar ke N9 or kawasan terdekat. Putrajaya pun kira dekat dah.
Back to top Go down
View user profile
nowelles armie



Posts : 8
Join date : 2010-03-29
Age : 30
Location : putrajaya

PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   Tue Jan 11, 2011 9:15 pm

awk kat sana buat keje ape ye?selain awk ada berapa JT kat sana?klu boleh mintak call hp sy lagi senang nak bebincang.
Back to top Go down
View user profile
amienzero



Posts : 4
Join date : 2011-01-11

PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   Tue Jan 11, 2011 10:13 pm

nak call buleh. tapi bukan skarang la. kredit takde. hehehe.

keje kat sini biasa la kot. troubleshoot pc, clean-up virus, format tu kekadang la. biasa kalo hardware rosak, tengok warranty ada lagi ke tak. kalo ada, report kat vendor pc tu. kalo pc HP, repot kat HP la. kalo tak tengok pc tu masuk tak bawah kontrak central maintenance. kalo masuk, report kat helpdesk kementrian. biasa la kot. cumanya kat sini level jabatan, JT ada 2 je. saya JT tetap dengan sorang JT sambilan.
Back to top Go down
View user profile
nowelles armie



Posts : 8
Join date : 2010-03-29
Age : 30
Location : putrajaya

PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   Tue Jan 11, 2011 10:49 pm

awk dah bp lama kat sane?nk kene hendel bp bnk prob pc n yg lain2?
Back to top Go down
View user profile
amienzero



Posts : 4
Join date : 2011-01-11

PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   Fri Jan 14, 2011 12:20 am

dah nak masuk 3 tahun dah. tengok lah. kekadang dalam 2 ke 3 pc sehari. kekadang sampai 5-6 pc sehari kena gi attend. bergantung kepada problem ngan keseriusan problemnyer. eheh.kat kementerian wilayah lak camne?
Back to top Go down
View user profile
nowelles armie



Posts : 8
Join date : 2010-03-29
Age : 30
Location : putrajaya

PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   Tue Jan 18, 2011 9:26 pm

awk kene jg bape ramai user?ermm kat sane mmg 2 org JT je ke?kat sini kte ade 4 org JT keje die sma cm keje awk.prob mmg jarang berlaku coz kat sini sume pc baru dan dah di installkan segala software n anti virus..lau yg ade pun dieorg akan mintak tolong installkan printer dan request printer baru..
Back to top Go down
View user profile
fauziah ahmad



Posts : 2
Join date : 2011-06-22

PostSubject: tukar sama suker   Wed Jun 22, 2011 2:29 am

nowelles armie wrote:
salam sume kepada JT2 yang dihormati semua...saya nak bertukakar ke kem di kuala lumpur..ada sape2 tak yang nak ganti tempat dengan saya kat kem wilayah ni?coz saya dok kat KL dah tak larat nak berulang alik dari KL ke putrajaya.duit simpanan pun dah habis..klu ada sapa2 yang nak bertukar dgn sy tlg call hp sy.0129234213.adila..

hai, anda dah dpt btukar ke belum ye? saya bminat nak tukar ngan anda sekiranya anda belum bertukar.. tQ
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pertukaran suke sama suke..   

Back to top Go down
 
pertukaran suke sama suke..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mengapa wajah bulan selalu sama dilihat dari Bumi?
» Beda Hadits dengan Sunnah
» definisi alpha dan omega
» 7 kebenaran islam yang mutlak
» Allah itu esa/ekhad/ahad, esa atau tunggal/ yakhid/wahid.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KOMUNITI JURUTEKNIK KOMPUTER MALAYSIA :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: